malerfirma maler firma malermester hvidovre børndby glostrup rødovre københavn

Flotte nye farver i hjemmet i Allerød?

lokal maler allerød bedste malerfirma allerød kvalitets malermester allerød

Hos Malermester Ingemann er vi klar til at køre til Allerød med gode råd og vejledning, indenfor det nyeste nye i trends og farver!


Kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud, eller udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt


Malermester Ingemann og vores veluddannede team har tilsammen mere end 17 års erfaring inden for malerbranchen. Vi løser stort set alle opgaver inden for malerfaget, og kan, ved større entrepriser, være behjælpelige med planlægning og kontakt til andre håndværkere, da vi har et stærkt netværk af dygtige fagfolk omkring os. Hos Malermester Ingemann er vi bl.a. medlem af Danske Malermestre, som giver dig som kunde garanti på kvaliteten af det udførte malerarbejde.


Vores ekspertise gør os til dygtige malere, og det sikrer dig som kunde, en veludført maleropgave. Vi maler altid som udgangspunkt minimum 2 gange, da dette giver et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat, og du vil aldrig opleve "helligdage" på dine nymalede overflader, når Malermester Ingemann har været på besøg hos dig i Allerød. Ydermere gør vi meget ud af, at være meget omhyggelige med afdækningen inden vi påbegynder den aftalte opgave, og rengøringen efter endt arbejde er et must for os. Så du vil ikke støde på rester af maling eller lignende på f.eks. dine vinduer eller på gulvet. Det skal altid være en fornøjelse at komme hjem, og se det flotte resultat vi har afleveret! Malermester Ingemann bruger udelukkende kvalitetsprodukter, som samtidig overholder alle tænkelige miljøkrav. Dermed tager vi også hensyn til dit indeklima, og til klimaet omkring os generelt. 


Du kan derfor, både som privat og erhvervskunde, føle dig helt tryg hos os. Vi leverer altid det aftalte arbejde til tiden, og kundernes tilfredshed vægter vi meget højt. Kontakt os gerne på 3131 3886, eller udfyld formularen her på siden, og få et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt. Hvis du vælger at udfylder formularen, har du også mulighed for at vedhæfte fotos af de opgaver, du ønsker løst af os. Disse fotos gør det også nemmere for malermesteren selv at udforme et specifikt tilbud til dig, og vigtigst, i samarbejde med dig. Dialog og kundekontakt er meget vigtigt for os, og vi elsker glade kunder! Hos Malermester Ingemann glæder vi os, til at komme igang med at hjælpe dig.

maling af træværk allerød maling af loft og vægge maling af hus allerød spartling af loft og vægge opsætning af filt allerød malermester allerød malerfirma

Malermester Ingemann tilbyder dig bl.a. følgende


 • Garanti for et godt og solidt stykke håndværk, afleveret til tiden.

 • Vi har mere end 17 års erfaring i malerbranchen.

 • Du modtager altid et gratis og uforpligtende tilbud, som fremsendes digitalt.

 • Vi anvender kun miljøvenlige og kvalitetsbevidste produkter.

 • Malerfirmaet er beliggende i Brøndby, men vi servicerer hele Storkøbenhavn.

 • Vi kører naturligvis gerne på hele Sjælland, hvis du ønsker det

 • Efter afslutning af den aftalte opgave, modtager du en kvalitetssikringsrapport, som fremsendes digitalt.

   • Fuld spartling af vægge, lofter og gips

   • Opsætning af filt, væv og savsmulds tapet

   • Maling af lofter og vægge i alle slags farver

   • Maling af træværk, døre, karme, fodpaneler, skabe osv.

   • Maling af trægulve

   • Maling udvendigt, både af træ, cement, beton og pudsede facader

   • Maling af vinduer

   • Vi Bruger kun kvalitets maling fra bla. Dyrup, Flugger og Nordsjo
    Vi er del af anmeld-håndværker.dk din garenti for godt håndværk


Skal Malermester Ingemann løse dine maler-opgaver professionelt og kvalitetsbevidst? Så kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig, og i fællesskab komme igang med at løse dine maler opgaverne!

 
 
 
 
Maler Allerød Malerfirma Allerød Malermester Allerød