malerfirma maler firma malermester hvidovre børndby glostrup rødovre københavn

Trænger huset eller lejligheden på Amager til en gang maling?

lokal maler amager bedste malerfirma amager dygtig malermester amager godt håndværk bedste kvalitets maling dansk malermester

Malermester Ingemann er klar med løsningen til dig, som ønsker besøg af os på Amager!


Kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud, eller udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.


Vi hos Malermester Ingemann står vi altid klar med gode råd og vejledning, og hjælper dig bl.a. med farvevalg og nye trends indenfor maling!  Dine maler-drømme kan vi sagtens opfylde, og vi lover dig, at du bliver glad for resultatet! Malermester Ingemann og vores veluddannede team har nemlig tilsammen mere end 17 års erfaring inden for malerbranchen. Vi løser alle tænkelige opgaver inden for malerfaget, og ved større opgaver/entrepriser kan vi være behjælpelige med planlægningen og kontakten til andre håndværkere, da vi har et godt og solidt netværk af dygtige fagfolk omkring os. Hos Malermester Ingemann er vi bl.a. medlem af Danske Malermestre, som giver dig en garanti på kvaliteten af det malerarbejde, vi udfører for dig. Vores kunders tryghed er meget vigtig for os.


Vores ekspertise gør os til dygtige malere, og det sikrer dig som kunde, en veludført maleropgave. Vi maler altid som udgangspunkt minimum 2 gange, og dette giver et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat. Du vil aldrig opleve "helligdage" på dine nymalede overflader, når Malermester Ingemann har været på besøg. Ydermere gør vi meget ud af, at være meget omhyggelige med afdækningen inden igangsættelse af den aftalte opgave, og rengøringen efter endt arbejde er et must for os. Så du vil ikke støde på malingrester, på f.eks. dine vinduer eller på gulvet, når vi har været der. Det skal absolut være en fornøjelse at komme hjem til et flot og skinnende hjem, og det sørger vi for. Hos Malermester Ingemann bruger vi udelukkende kvalitetsprodukter, som samtidig overholder alle tænkelige miljøkrav. Dermed tager vi også hensyn til dit indeklima, og til klimaet omkring os generelt. 


Du kan derfor, både som privat og erhvervskunde, føle dig helt tryg hos os. Vi leverer altid arbejdet til den aftalte tid, og kundernes tilfredshed er noget vi vægter meget højt. Kontakt os gerne på 3131 3886, eller udfyld formularen her på siden, og få et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt. Vælger du at udfylde formularen, kan du samtidig vedhæfte fotos af de opgaver, du ønsker vi skal løse for dig. Disse fotos gør det også nemmere for malermesteren selv at udforme et specifikt tilbud til netop dig, og i særdeleshed, i samarbejde med dig. Skulle du have for brug for gode råd og vejledning i forbindelse med maling og produkter, sidder vi naturligvis også klar ved telefonen til at hjælpe dig. Hos Malermester Ingemann glæder vi os, til at komme igang med at svinge penslerne hos dig!

maling af træværk amager maling af loft og vægge amager maling af lejlighed amager maling af hus amager opsætning af filt spartling af loft og vægge amager dansk kvalitet bedste maler

Malermester Ingemann tilbyder bl.a.


 • Garanti for et godt og solidt stykke håndværk, afleveret til tiden.

 • Vi har mere end 17 års erfaring i malerbranchen.

 • Du modtager altid et gratis og uforpligtende tilbud, som fremsendes digitalt.

 • Vi anvender kun miljøvenlige og kvalitetsbevidste produkter.

 • Malerfirmaet er beliggende i Brøndby, men vi servicerer hele Storkøbenhavn.

 • Vi kører naturligvis over hele Sjælland, hvis du ønsker det.

 • Efter afsluttet maleropgave, fremsendes kvalitetssikringsrapporten digitalt.

 • Vi udfører bl.a.

   • Fuld spartling af vægge, lofter og gips

   • Opsætning af filt, væv og savsmulds tapet

   • Maling af lofter og vægge i alle slags farver

   • Maling af træværk, døre, karme, fodpaneler, skabe osv.

   • Maling af trægulve

   • Maling udvendigt, både af træ, cement, beton og pudsede facader

   • Maling af vinduer

   • Vi Bruger kun kvalitets maling fra bla. Dyrup, Flugger og Nordsjo

   • Vi er del af anmeld-håndværker.dk din garenti for godt håndværk


Lad Malermester Ingemann opfylde alle dine maler-drømme professionelt og effektivt, og kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud,.Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig, og i fællesskab komme igang med at opfylde dine maler drømme!

 
 
 
 
Maler Amager Malerfirma Amager Malermester Amager