malerfirma maler firma malermester hvidovre børndby glostrup rødovre københavn

MALERMESTER BRØNDBY

lokal maler Brøndby bedste malerfirma Brøndby dygtig malermester Brøndby male firma dansk malermester maler mester

Malermester Ingemann kommer hurtigt på besøg hos dig i Brøndby, og vi råder og vejleder dig, både hvad angår farver og valg af maling.


Kontakt os allerede i dag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud, eller udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt

Malermester Ingemann og vores veluddannede team har tilsammen mere end 17 års erfaring inden for malerbranchen. Vi løser stort set alle opgaver inden for malerfaget, og kan, ved større entrepriser, være behjælpelige med planlægning og kontakt til andre håndværkere, da vi har et solidt netværk af dygtige fagfolk omkring os. Hos Malermester Ingemann er vi bl.a. medlem af brancheforeningen Danske Malermestre, som giver dig garanti på kvaliteten af det udførte malerarbejde.


Vores ekspertise gør os til dygtige malere, og det garanterer dig som kunde, en veludført maleropgave. Vi maler som udgangspunkt altid minimum 2 gange, og dette giver et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat, og du vil aldrig opleve "helligdage" på dine nymalede overflader. Ydermere gør vi meget ud af, at være meget omhyggelige med afdækning inden vi påbegynder den aftalte opgave. Rengøring efter afsluttet arbejde er et must, så du vil ikke støde på malingrester, på f.eks. dine vinduer eller på gulvet. Det skal altid være en fornøjelse for dig, når vi har været på besøg, og har opfyldt dine maler-drømme. Hos Malermester Ingemann bruger vi udelukkende kvalitetsprodukter, som samtidig overholder alle tænkelige miljøkrav. Dermed tager vi også hensyn til dit indeklima, og til klimaet omkring os generelt. 


Du kan derfor, både som privat og erhvervskunde, føle dig helt tryg hos os. Din tryghed betyder meget for os, og vi er altid i tæt dialog med dig som kunde. Vi leverer altid det lovede arbejde til tiden, og kundernes tilfredshed sætter vi meget højt. Kontakt os gerne på 3131 3886, eller udfyld formularen her på siden, og få et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt. Når du udfylder formularen, har du også mulighed for at vedhæfte billeder, af det du ønsker, vi skal male/spartle. Disse billeder gør det nemmere for Malermester Ingemann at udarbejde et specifikt tilbud, til netop dig, og ikke mindst, i samarbejde med dig. Har du brug for råd og vejledning vedrørende maling og produkter, sidder vi også klar ved telefonen til at servicere dig. Hos Malermester Ingemann glæder vi os til, at hjælpe dig med dine maler-drømme, og hos os er det tilladt at drømme stort!

maling af træværk brøndby maler af lofter og vægge brøndby maling af hus maling af lejlighed brøndby spartling af lofter og vægge opsætning af filt brøndby maler malerfirma malermester

Hos Malermester Ingemann får du bl.a.

 • Garanti for et godt og solidt stykke håndværk, afleveret til tiden.

 • Vi har mere end 17 års erfaring i malerbranchen.

 • Du modtager altid et gratis og uforpligtende tilbud, som fremsendes digitalt.

 • Vi anvender kun miljøvenlige og kvalitetsbevidste produkter.

 • Malerfirmaet er beliggende i Brøndby, men vi servicerer hele Storkøbenhavn.

 • Vi kører også på hele Sjælland, hvis du ønsker det.

 • Efter afsluttet maleropgave, fremsendes en kvalitetssikringsrapport, som ligeledes fremsendes digitalt.

 • Vi udfører bl.a. følgende

   • Fuld spartling af vægge, lofter og gips

   • Opsætning af filt, væv og savsmulds tapet

   • Maling af lofter og vægge i alle slags farver

   • Maling af træværk, døre, karme, fodpaneler, skabe osv.

   • Maling af trægulve

   • Maling udvendigt, både af træ, cement, beton og pudsede facader

   • Maling af vinduer

   • Vi Bruger kun kvalitets maling fra bla. Dyrup, Flugger og Nordsjo

   • Vi er del af anmeld-håndværker.dk din garenti for godt håndværk


Skal vi opfylde dine maler-drømme professionelt, miljøbevidst og i høj kvalitet? Så kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud. Du har også muligheden for at udfylde formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig, og komme igang med at opfylde dine maler-drømme!

 
 
 
 
Maler Brøndby Malerfirma Brøndby Malermester Brøndby