malerfirma maler firma malermester hvidovre børndby glostrup rødovre københavn

Trænger vinduerne i huset i Farum til at blive malet?

lokal maler farum kvalitets maling dygtig maler dansk malermester bedste malerfirma godt håndværk maleropgave

Hos Malermester Ingemann er vi yderst professionelle i bl.a. maling af vinduer og døre, og vi kører selvfølgelig også ud til dig i Farum!


Så kontakt os allerede idag på 3131 3886, og modtag et uforpligtende og gratis tillbud, eller du kan vælge at udfylde formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt


Malermester Ingemann og vores veluddannede team har tilsammen mere end 17 års erfaring inden for malerbranchen. Vi løser alle opgaver inden for malerfaget, og ved større entrepriser, kan vi ydermere være behjælpelige med planlægning og kontakt til andre håndværkere, da vi har et stærkt og solidt netværk af dygtige fagfolk omkring os. Hos Malermester Ingemann er vi bl.a. medlem af brancheforeningen Danske Malermestre, som giver dig som kunde garanti på kvaliteten af det aftalte malerarbejde vi udfører.


Vores ekspertise gør os til dygtige malere, og det sikrer dig som kunde, en veludført maleropgave. Vi maler som udgangspunkt altid minimum 2 gange, og dette giver et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat, og du vil aldrig opleve "helligdage" på dine nymalede overflader. Ydermere gør vi meget ud af, at være meget omhyggelige med afdækningen inden vi påbegynder den aftalte opgave, og rengøringen efter endt arbejde er et must for os. Så du vil ikke støde på malingrester, på f.eks. dine vinduer eller på gulvet, når du har haft besøg af os. Det skal være en dejlig oplevelse, at komme hjem til et friskt udseende af dit hus, og vi lover dig, at du bliver fuldt ud tilfreds med resultatet, skulle du vælge os til løsningen af dine maleropgaver. Hos Malermester Ingemann bruger vi udelukkende kvalitetsprodukter, som samtidig overholder alle tænkelige miljøkrav. Dermed tager vi også hensyn til dit indeklima, og til klimaet omkring os generelt. 


Du kan derfor, både som privat og erhvervskunde, føle dig helt tryg hos os. Vi leverer altid arbejdet til den aftalte tid, og kundernes tilfredshed vægter vi meget højt. Kontakt os gerne på 3131 3886, eller udfyld formularen her på siden, og få et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt. Hvis du vælger at udfylde formularen, får du samtidig mulighed for at vedhæfte billeder, af den opgave, du ønsker vi skal løse for dig. Disse billeder gør det også nemmere for malermesteren selv, at udforme et specifikt tilbud til dig, og vigtigst, i samarbejde med dig. Skulle du få brug for gode råd og vejledning generelt vedrørende maling, sidder vi klar ved telefonen til at servicere dig. En god dialog sikrer et godt stykke arbejde, under hele arbejdsprocessen. Hos Malermester Ingemann glæder vi os til at hjælpe dig, og vi er sikre på, at du bliver super glad for resultatet.

maling af træværk farum maling af lofter og vægge opsætning af filt farum spartling af vægge og lofter farum bedste maler

Vi hos Malermester Ingemann tilbyder bl.a. løsning af følgende opgaver


 • Du får garanti for et godt stykke håndværk, afleveret til den aftalte tid.

 • Vi har mere end 17 års erfaring i malerbranchen.

 • Du modtager altid et gratis og uforpligtende tilbud, som fremsendes digitalt.

 • Vi anvender kun miljøvenlige og kvalitetsbevidste produkter.

 • Malerfirmaet er beliggende i Brøndby, men vi servicerer hele Storkøbenhavn.

 • Vi kører naturligvis på hele Sjælland, hvis du ønsker det.

 • Efter afslutning af den aftalte opgave, modtager du en kvalitetssikringsrapport, som altid fremsendes digitalt.

 • Vi udfører bl.a. følgende

   • Fuld spartling af vægge, lofter og gips

   • Opsætning af filt, væv og savsmulds tapet

   • Maling af lofter og vægge i alle slags farver

   • Maling af træværk, døre, karme, fodpaneler, skabe osv.

   • Maling af trægulve

   • Maling udvendigt, både af træ, cement, beton og pudsede facader

   • Maling af vinduer

   • Vi Bruger kun kvalitets maling fra bla. Dyrup, Flugger og Nordsjo

   • Vi er del af anmeld-håndværker.dk din garenti for godt håndværk


Lad det være Malermester Ingemann, der opfylder alle dine maler-drømme, yderst professionelt og i en høj kvalitet. Kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud tilsendt, eller udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig, og i fællesskab komme igang med at opfylde alle dine maler drømme!

 
 
 
 
maler farum malerfirma farum malermester farum