malerfirma maler firma malermester hvidovre børndby glostrup rødovre københavn

Nye friske farver i lejligheden eller huset på Frederiksberg?

bedste maler frederiksberg lokal maler frederiksberg malermester malerfirma kvalitets maling godt håndværk

Så kommer Malermester Ingemann til Frederiksberg, og vi er altid klar med gode råd og vejledning, indenfor alt i nye trends og flotte farver!


Kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud, eller udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.


Malermester Ingemann og vores veluddannede team har mere end 17 års erfaring inden for malerbranchen. Vi løser stort set alle opgaver inden for malerfaget, og ved større entrepriser kan vi være behjælpelige med planlægning og kontakt til andre håndværkere, da vi har et solidt netværk af dygtige fagfolk. Hos Malermester Ingemann er vi bl.a. medlem af Danske Malermestre, som sikrer dig som kunde en garanti på kvaliteten af malerarbejdet.


Vores ekspertise gør os til dygtige malere, og det sikrer dig som kunde, en veludført maleropgave. Vi maler som udgangspunkt altid minimum 2 gange, og dette giver et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat, og du vil aldrig opleve "helligdage" på dine nymalede overflader. Ydermere gør vi meget ud af, at være meget omhyggelige med afdækningen inden vi påbegynder den aftalte opgave, og rengøringen efter endt arbejde er et must for os. Så du vil ikke støde på malingrester, på f.eks. dine vinduer eller på gulvet, når du har haft besøg af os. Det skal være en god oplevelse, at komme hjem til et friskt og indbydende udseende af dit hus, og vi lover dig, at du bliver fuldt ud tilfreds, hvis du vælger os til din maleopgave. Hos Malermester Ingemann bruger vi udelukkende kvalitetsprodukter, som samtidig overholder alle miljøkrav. Dermed tager vi også hensyn til dit indeklima, og til klimaet omkring os generelt. 


Du kan derfor, både som privat og erhvervskunde, føle dig helt tryg hos os. Vi leverer altid arbejdet til tiden, og kundernes tilfredshed vægter vi meget højt. Kontakt os gerne på 3131 3886, eller udfyld formularen her på siden, og få et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt. Vælger du at udfylde formularen, giver dette dig også en mulighed for at vedhæfte fotos af dine maleropgaver. Disse fotos gør det nemmere for malermesteren at udforme et specifikt tilbud til netop dig, og vigtigst, i samarbejde med dig! Har du generelt brug for gode råd og vejledning i forbindelse med maling, så er vi også klar ved telefonen til at servocere dig. Hos Malermester Ingemann glæder vi os til, at komme igang med at hjælpe dig.


Malerarbejde frederiksberg maling af lejlighed frederiksberg maling af lejlighed opsætning af filt frederiksberg

Malermester Ingemann tilbyder bl.a. følgende.


 • Garanti for et godt stykke håndværk, altid afleveret til den aftalte tid.

 • Vi har mere end 17 års erfaring i malerbranchen.

 • Du modtager altid et gratis og uforpligtende tilbud, som fremsendes digitalt.

 • Vi anvender kun miljøvenlige og kvalitetsbevidste produkter.

 • Malerfirmaet er beliggende i Brøndby, men vi servicerer hele Storkøbenhavn.

 • Vi kører naturligvis også på hele Sjælland, hvis du ønsker det.

 • Efter slutning af det aftalte stykke arbejde, modtager du en kvalitetssikringsrapport, som også fremsendes digitalt.

 • Vi udfører bl.a. følgende

   • Fuld spartling af vægge, lofter og gips

   • Opsætning af filt, væv og savsmulds tapet

   • Maling af lofter og vægge i alle slags farver

   • Maling af træværk, døre, karme, fodpaneler, skabe osv.

   • Maling af trægulve

   • Maling udvendigt, både af træ, cement, beton og pudsede facader

   • Maling af vinduer

   • Vi Bruger kun kvalitets maling fra bla. Dyrup, Flugger og Nordsjo

   • Vi er del af anmeld-håndværker.dk din garenti for godt håndværk


Skal vi hos Malermester Ingemann opfylde alle dine maler-drømme yderst professionelt og i top kvalitet? Så kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig, og i fællesskab komme igang med at opfylde dine maler drømme!

 
 
 
 
Maler Frederiksberg Malerfirma Frederiksberg Malermester Frederiksberg