malerfirma maler firma malermester hvidovre børndby glostrup rødovre københavn

Nye friske farver i lejligheden eller huset i Gladsaxe?

optætning af filt gladsaxe spartling af loft og vægge gladsaxe lokal maler gladsaxe dygtig maler malerfirma malermester gladsaxe maling af hus


Malermester Ingemann kommer fluks til Gladsaxe, og vi er klar med gode råd og vejledning, hvis boligen trænger til en opfriskning.


Kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud, eller udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt


Hos Malermester Ingemann og vores veluddannede team har vi mere end 17 års erfaring inden for malerbranchen. Vi løser stort set alle opgaver inden for malerfaget, og kan være behjælpelige med planlægning og kontakt til andre håndværkere, da vi har et solidt netværk af dygtige fagfolk omkring os. Det betyder, at du kan få dit malerarbejde udført af et erfarent malerteam, som har både kompetencer og erfaring til at løse alle typer af malerarbejde. Hos Malermester Ingemann er vi bl.a. medlem af brancheforeningen Danske Malermestre, som giver dig som kunde garanti på kvalitet af malerarbejdet.


Vores ekspertise gør os til dygtige malere, og det sikrer dig som kunde, en veludført maleropgave. Vi maler som udgangspunkt altid minimum 2 gange, og dette giver et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat, og du vil aldrig opleve "helligdage" på dine nymalede overflader. Ydermere gør vi meget ud af, at være meget omhyggelige med afdækningen inden vi påbegynder den aftalte opgave, og rengøringen efter endt arbejde er et must for os. Så du vil ikke støde på malingrester, på f.eks. dine vinduer eller på gulvet, når du har haft besøg af os. Det skal være en fornøjelse, at komme hjem til et nyt og friskt udseende af din lejlighed, og vi lover dig, at du bliver fuldt ud tilfreds med resultatet. Hos Malermester Ingemann bruger vi udelukkende kvalitetsprodukter, som samtidig overholder alle tænkelige miljøkrav. Dermed tager vi også hensyn til dit indeklima, og til klimaet omkring os generelt. 


Du kan derfor, både som privat og erhvervskunde, føle dig helt tryg hos os. Vi leverer altid det aftalte arbejde til tiden, og kundernes tilfredshed vægter vi meget højt. Kontakt os gerne på 3131 3886, eller udfyld formularen her på siden, og få et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt. Hvis du vælger at udfylde formularen, har du også mulighed for at vedhæfte billeder af de opgaver, du ønsker, vi skal løse for dig. Disse billeder gør det samtidig nemmere for malermesteren selv, at udforme et specifikt tilbud til dig, og meget vigtigt, i samarbejde med dig! Skulle du få brug for råd og vejledning generelt i forbindelse med maleropgaver, sidder vi naturligvis også klar ved telefonen, til at hjælpe dig med råd og vejledning. Vores priser varierer alt efter opgavens omfang, og i samarbejde med dig, finder vi prisen på malerarbejdet. Hos Malermester Ingemann glæder vi os til at hjælpe dig, og vi er sikre på, at du bliver glad for løsningen af maleropgaverne.


maling af træværk gladsaxe maling af loft og vægge gladsaxe bedste maler lokal maler gladsaxe bedste malerfirma dansk malermester

Hos Malermester Ingemann tilbyder vi bl.a.


 • Garanti for et godt stykke håndværk, afleveret til det aftalte tidspunkt.

 • Vi har mere end 17 års erfaring i malerbranchen.

 • Du modtager altid et gratis og uforpligtende tilbud, som fremsendes digitalt.

 • Vi anvender kun miljøvenlige og kvalitetsbevidste produkter.

 • Malerfirmaet er beliggende i Brøndby, men vi servicerer hele Storkøbenhavn.

 • Vi kører naturligvis også på hele Sjælland, hvis du ønsker det.

 • Efter afslutning af det aftalte arbejde, modtager du en kvalitetssikringsrapport, som ligeledes fremsendes digitalt

 • Vi udfører bl.a. følgende

   • Fuld spartling af vægge, lofter og gips

   • Opsætning af filt, væv og savsmulds tapet

   • Maling af lofter og vægge i alle slags farver

   • Maling af træværk, døre, karme, fodpaneler, skabe osv.

   • Maling af trægulve

   • Maling udvendigt, både af træ, cement, beton og pudsede facader

   • Maling af vinduer

   • Vi Bruger kun kvalitets maling fra bla. Dyrup, Flugger og Nordsjo

   • Vi er del af anmeld-håndværker.dk din garenti for godt håndværk


Malermester Ingemann opfylder alle dine maler-drømme yderst professionelt, og i en høj kvalitet. Så kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud. Du har også mulighed for at udfylde formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig, og til at komme igang med det ønskede maler arbejde!

 
 
 
 
Maler Gladsaxe Malerfirma Gladsaxe Malermester Gladsaxe