malerfirma maler firma malermester hvidovre børndby glostrup rødovre københavn

Vil du have frisket facaden op på dit hus i Hillerød?

lokal maler hillerød bedste malerfirma hillerød dygtig malermester hillerød kvalitets maling male firma maler mester dansk malermester

Hos Malermester Ingemann er vi altid klar, når Hillerød kalder, med gode råd og vejledning, indenfor tidens trends og farver!


Kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tilbud tilsendt, eller udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.


Malermester Ingemann og hans veluddannede team har tilsammen mere end 17 års erfaring inden for malerbranchen. Vi løser stort set alle opgaver inden for malerfaget, og kan være behjælpelige med planlægning og kontakt til andre håndværkere, da vi har et solidt netværk af dygtige fagfolk omkring os. Vores ekspertise gør os til dygtige malere, og det sikrer dig som kunde, en veludført maleropgave. Vi maler som udgangspunkt altid minimum 2 gange, og dette giver et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat, og du vil aldrig opleve "helligdage" på dine nymalede overflader. Ydermere gør vi meget ud af, at være meget omhyggelige med afdækningen inden vi påbegynder den aftalte opgave, og rengøringen efter endt arbejde er et must for os. Så du vil ikke støde på malingrester, på f.eks. dine vinduer eller på gulvet, når du har haft besøg af os. Det skal være en dejlig oplevelse, at komme hjem til et friskt udseende af dit hus, og vi lover dig, at du bliver fuldt ud tilfreds. Hos Malermester Ingemann bruger vi udelukkende kvalitetsprodukter, som samtidig overholder alle miljøkrav. Dermed tager vi også hensyn til dit indeklima, og til klimaet omkring os generelt. 


Vi sætter en ære i at aflevere aftalt arbejde til tiden, og vi er i løbende kontakt med dig som kunde, så du kan følge arbejdsprocessen hele vejen. Skulle dine behov vedrørende vores malerarbejde ændre sig undervejs i processen, tilpasser vi dem tilbuddet, naturligvis i tæt samarbejde med dig. Hos Malermester Ingemann er vi bl.a. medlem af brancheforeningen Danske Malermestre, der er en garantiordning, som giver dig fuld garanti på kvaliteten af vores udførte malerarbejde. Din tryghed er meget vigtig for os, og vi elsker glade og trygge kunder!


Du kan derfor, både som privat og erhvervskunde, føle dig helt tryg hos os. Vi sætter vores mål for kvalitet og kunders tilfredshed meget højt. Kontakt os gerne på 3131 3886, eller udfyld formularen her på siden, og få et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt. Du har mulighed for at vedhæfte billeder af det du ønsker malet, når du udfylder formularen, og du vil modtage et så udspecificeret et tilbud som muligt. Det er meget vigtigt for os, at du føler, at alle dine ønsker angående maling bliver opfyldt, og vi gør meget ud af, at være i tæt dialog med dig undervejs i opgavens forløb. Husk alttid på, ingen drømme er for store, heller ikke dine maler-drømme. Har du brug for gode råd og vejledning generelt sidder vi naturligvis også klar ved telefonen, til at råde og vejlede dig. Hos Malermester Ingemann glæder vi os til at komme igang med opgaverne og hjælpe netop dig, og vi lover dig, at du bliver ovenud glad for resultatet!


maling af træværk hillerød maling af lofter og vægge hillerød maling af lejlighed maling af hus hillerød spartling af lofter og vægge opsætning af filt hillerød malerfirma maler malermester

Hos Malermester Ingemann opnår du følgende:

 • Du får garanti for et godt håndværk.

 • Vi har mere end 17 års erfaring i malerbranchen.

 • Du modtager altid et gratis og uforpligtende tilbud, som fremsendes digitalt.

 • Vi anvender kun miljøvenlige og kvalitetsbevidste produkter.

 • Malerfirmaet er beliggende i Brøndby, men vi servicerer hele Storkøbenhavn.

 • Vi kører naturligvis gerne på hele Sjælland, hvis du ønsker det.

 • Efter endt maleropgave modtager du en kvalitetssikringsrapport, som ligeledes fremsendes digitalt.

 • Vi udfører bl.a.

   • Fuld spartling af vægge, lofter og gips

   • Opsætning af filt, væv og savsmulds tapet

   • Maling af lofter og vægge i alle slags farver

   • Maling af træværk, f.eks. døre, karme, fodpaneler, skabe osv.

   • Maling af trægulve

   • Maling udvendigt, både af træ, cement, beton og pudsede facader

   • Maling af vinduer

   • Vi Bruger kun kvalitets maling fra bla. Dyrup, Flugger og Nordsjo

   • Vi er del af anmeld-håndværker.dk din garenti for godt håndværk


Malermester Ingemann løser alle maler-opgaver for dig, yderst professionelt og i høj kvalitet. Så kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.


Vi glæder os til at høre fra dig, og komme igang med at løse dine maler-opgaver!

 
 
 
 
Maler Hillerød Malerfirma Hillerød Malermester Hillerød