malerfirma maler firma malermester hvidovre børndby glostrup rødovre københavn

Skal du have spartlet og malet vægge i Hvidovre?

lokal maler hvidovre bedste malerfirma hvidovre dygtig malermester kvalitets maling dansk malermester maler firma male firma maler mester

Hos Malermester Ingemann står vi naturligvis klar til at komme ud til Hvidovre med spartelmasse og spartler under armen!


Kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud, eller udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.


Malermester Ingemann og vores veluddannede team har tilsammen mere end 17 års erfaring inden for malerbranchen. Vi løser alle opgaver inden for malerfaget, og ved større entrepriser kan vi være behjælpelige med planlægning og kontakt til andre håndværkere, da vi har et solidt netværk af dygtige fagfolk omkring os. Hos Malermester Ingemann er vi bl.a. medlem af brancheforeningen Danske Malermestre, som giver dig som kunde garanti på kvaliteten af det udførte malerarbejde. Din tryghed og tilfredshed betyder meget for os, og vi elsker glade kunder! 


Vores ekspertise gør os til dygtige malere, og det sikrer dig som kunde, en veludført maleropgave. Vi maler altid som udgangspunkt minimum 2 gange, da dette giver et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat, og du vil aldrig opleve "helligdage" på dine nymalede overflader. Ydermere gør vi meget ud af, at være meget omhyggelige med afdækningen inden vi påbegynder den aftalte opgave. Rengøringen efter endt arbejde er et must, så du vil ikke støde på malingrester, på f.eks. dine vinduer eller på gulvet, når Malermester Ingemann har været på besøg. Det skal altid være en fornøjelse, at have besøg af vores malere, og vi sætter en ære i, at levere et flot stykke arbejde, altid afleveret til tiden. Hos Malermester Ingemann bruger vi udelukkende kvalitetsprodukter, som samtidig overholder alle tænkelige miljøkrav. Dermed tager vi også hensyn til dit indeklima, og til klimaet omkring os generelt.

 

Du kan derfor, både som privat og erhvervskunde, føle dig helt tryg hos os. Vi leverer altid arbejdet til tiden, og kundernes tilfredshed vægter vi meget højt. Malermester Ingemann er altid i tæt dialog med kunderne, og dette sikrer dig, at alle aftaler overholdes. Kontakt os gerne på 3131 3886, eller udfyld formularen her på siden, og få et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt. Hvis du udfylder formularen, har du også mulighed for at vedhæfte billeder af det stykke arbejde, du vil have Malermester Ingemann til at udføre. Disse billeder gør det bl.a. muligt for Malermesteren, at udarbejde et specifikt tilbud på dine opgaver, i tæt samarbejde med dig.Hos Malermester Ingemann glæder vi os, til at hjælpe netop dig med at opfylde dine maler-drømme, og husk, ingen drømme er for store!

maling af træværk hvidovre maling af lofter og vægge hvidovre maling af lejlighed hvidovre maling af lejlighed hvidovre spartling af lofter og vægge opsætning af filt hvidovre malerfirma malermester maler

Vi hos Malermester Ingemann tilbyder dig bl.a.


 • Garanti for et godt og flot stykke håndværk, altid afleveret til den aftalte tid.
 • Vi har mere end 17 års erfaring i malerbranchen.
 • Du modtager altid et gratis og uforpligtende tilbud, som fremsendes digitalt.
 • Vi anvender kun miljøvenlige og kvalitetsbevidste produkter.
 • Malerfirmaet er beliggende i Brøndby, men vi servicerer hele Storkøbenhavn.
 • Vi kører naturligvis også på hele Sjælland, hvis du ønsker det
 • Ved arbejdets afslutning modtager du altid en kvalitetssikringsrapport, som ligeledes fremsendes digitalt.
 • Vi udfører bl.a. følgende
   • Fuld spartling af vægge, lofter og gips
   • Opsætning af filt, væv og savsmulds tapet
   • Maling af lofter og vægge i alle slags farver
   • Maling af træværk, døre, karme, fodpaneler, skabe osv.
   • Maling af trægulve
   • Maling udvendigt, både af træ, cement, beton og pudsede facader
   • Maling af vinduer 
   • Vi Bruger kun kvalitets maling fra bla. Dyrup, Flugger og Nordsjo
   • Vi er del af anmeld-håndværker.dk din garenti for godt håndværk


Skal det være os der opfylder dine maler-drømme? Så kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig, og vi glæder os til, i forbindelse med dig, at få opfyldt dine maler-drømme!

 
 
 
 
Maler hvidovre malerfirma hvidovre malermester hvidovre