malerfirma maler firma malermester hvidovre børndby glostrup rødovre københavn

Er det nu dit hjem i Ishøj skal males?

lokal maler ishøj bedste malerfirma ishøj dygtig malermester ishøj dansk malermester maler firma male firma maler mester

Hos Malermester Ingemann er vi altid klar til at komme til Ishøj med vores velassorterede malergrej og vores gode humør!


Kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud, eller udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.


Malermester Ingemann og vores veluddannede team har mere end 17 års erfaring inden for malerbranchen. Vi løser stort set alle opgaver inden for malerfaget, og ved større entrepriser kan vi være behjælpelige med planlægning og kontakt til andre håndværkere, da vi har et bredt og solidt netværk af dygtige fagfolk. Hos Malermester Ingemann er vi bl.a. medlem af brancheforeningen Danske Malermestre, som giver dig som kunde garanti på kvaliteten af vores aftalte malerarbejde.


Vores ekspertise gør os til dygtige malere, og det sikrer dig som kunde, en veludført maleropgave. Vi maler som udgangspunkt altid minimum 2 gange, og dette giver et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat, og du vil aldrig opleve "helligdage" på dine nymalede overflader. Ydermere gør vi meget ud af, at være meget omhyggelige med afdækning og rengøring efter endt arbejde, så du vil ikke støde på malingrester, på f.eks. dine vinduer eller på gulvet. Din oplevelse med Malermester Ingemanns besøg skal være fantastisk, og vi er sikre på, at vi lever op til dine forventninger! Hos Malermester Ingemann bruger vi udelukkende kvalitetsprodukter, som samtidig overholder alle tænkelige miljøkrav. Dermed tager vi også hensyn til dit indeklima, og til klimaet omkring os generelt. 


Du kan derfor, både som privat og erhvervskunde, føle dig helt tryg hos os. Din tryghed i samarbejdet med os, sætter vi meget højt. Vi leverer altid arbejdet til tiden, og kundernes tilfredshed betyder alt for os. Kontakt os gerne på 3131 3886, eller udfyld formularen her på siden, og få et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt. Hvis du vælger at udfylde formularen, får du også muligheden for at vedhæfte fotos af de opgaver, du ønsker Malermesteren skal løse. Disse fotos gør det samtidig nemmere for Malermesteren at udforme et specifikt tilbud på din ønskede opgave, og hos os sætter vi en ære i glade og tilfredse kunder. Et godt samarbejde og en tæt dialog med vores kunder er meget vigtig. Skulle du have brug for gode råd og vejledning generelt i forbindelse med maling og produkter, sidder vi naturligvis også klar ved telefonen til at hjælpe dig. Hos Malermester Ingemann glæder vi os til at komme igang med at hjælpe dig, og opfylde dine maler-drømme!.

maling af træværk ishøj maling af lofter og vægge ishøj maling af lejlighed ishøj maling af hus spartling af lofter og vægge ishøj opsætning af filt ishøj malerfirma maler malermester

Hos Malermester Ingemann tilbyder vi bl.a.


 • En garanti for et godt stykke håndværk, altid afleveret til tiden.
 • Vi har mere end 17 års erfaring i malerbranchen.
 • Altid et gratis og uforpligtende tilbud, som fremsendes digitalt.
 • Vi anvender kun miljøvenlige og kvalitetsbevidste produkter.
 • Malerfirmaet er beliggende i Brøndby, men vi servicerer hele Storkøbenhavn.
 • Vi kører naturligvis gerne over hele Sjælland, hvis du ønsker det
 • Efter afsluttet maleropgave, modtager du en kvalitetssikringsrapport, som altid fremsendes digitalt.
 • Vi udfører bl.a. følgende
   • Fuld spartling af vægge, lofter og gips
   • Opsætning af filt, væv og savsmulds tapet
   • Maling af lofter og vægge i alle slags farver
   • Maling af træværk, døre, karme, fodpaneler, skabe osv.
   • Maling af trægulve
   • Maling udvendigt, både af træ, cement, beton og pudsede facader
   • Maling af vinduer 
   • Vi Bruger kun kvalitets maling fra bla. Dyrup, Flugger og Nordsjo
   • Vi er del af anmeld-håndværker.dk din garenti for godt håndværk


Skal det være os der opfylder dine ønsker på maler-fronten, yderst professionelt og i høj kvalitet, så kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud tilsendt. Du har også mulighed for at udfylde formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.


Vi glæder os til at høre fra dig, og komme igang med at løse maler-opgaverne!

 
 
 
 
Maler Ishøj Malerfirma Ishøj Malermester Ishøj