malerfirma maler firma malermester hvidovre børndby glostrup rødovre københavn

Maling af huset i Karlslunde?

lokal maler karlslunde bedste malerfirma karlslunde dygtig maler dansk malermester karslunde

Vi kommer straks til Karlslunde, hvis du har brug for os!


Hos Malermester Ingemann er vi klar med gode råd og vejledning, indenfor bl.a. vådrumsmaling og opsætning af filt.


Kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud, eller udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.


Vores ekspertise gør os til dygtige malere, og det sikrer dig som kunde, en veludført maleropgave. Vi maler som udgangspunkt altid minimum 2 gange, og dette giver et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat, og du vil aldrig opleve "helligdage" på dine nymalede overflader. Ydermere gør vi meget ud af, at være meget omhyggelige med afdækningen inden vi påbegynder den aftalte opgave, og rengøringen efter endt arbejde er et must for os. Så du vil ikke støde på malingrester, på f.eks. dine vinduer eller på gulvet, når du har haft besøg af os. Det skal være en dejlig oplevelse, at komme hjem til et friskt nyt udseende af dit badeværelse, og vi lover dig, at du bliver fuldt ud tilfreds. Hos Malermester Ingemann bruger vi udelukkende kvalitetsprodukter, som samtidig overholder alle tænkelige miljøkrav. Dermed tager vi også hensyn til dit indeklima, og til klimaet omkring os generelt. 


Malermester Ingemann og vores professionelle team har tilsammen mere end 17 års erfaring inden for malerbranchen. Det betyder, at du kan få dit malerarbejde udført af et erfarent malerteam, som har både kompetancer og erfaring til at løse alle typer af malerarbejde. Vi kan også være behjælpelige ved større opgaver, med planlægning og kontakt til andre håndværkere, da vi har et stærkt netværk af dygtige fagfolk omkring os. Hos Malermester Ingemann er vi bl.a. medlem af Danske Malermestre, som giver dig som kunde garanti på kvalitet af malerarbejdet.


Du kan derfor, både som privat og erhvervskunde, føle dig helt tryg hos os. Vi leverer altid arbejdet til tiden, og kundernes tilfredshed er det vigtigste for os. Vi er altid i tæt dialog med dig som kunde, og holder dig løbende orienteret i løsning af opgaven. Kontakt os gerne på 3131 3886, eller udfyld formularen her på siden, og få et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt. Hvis du vælger at udfylde formularen, så får du samtidig mulighed for at vedhæfte fotos af de maleropgaver, du vil have os til at løse for dig. Disse fotos gør det desuden lettere for malermesteren, at udforme et specifikt tilbud til dig, og vigtigst, i samarbejde med dig! Hos Malermester Ingemann glæder vi os, til at komme igang med at hjælpe dig, og opfylde dine maler-drømme!

maling af træværk karlslunde maling af loft og vægge maling af hus karlslunde maling af leglighed opsætning af filt karlslunde spartling af vægge og lofter malerarbejde karlslunde maleropgaver karlslunde

Malermester Ingemann tilbyder bl.a.


 • Garanti for et stykke godt håndværk, afleveret til aftalte tid.

 • Vi har mere end 17 års erfaring i malerbranchen.

 • Vores tilbud er altid gratis og uforpligtende, og de fremsendes digitalt.

 • Vi anvender kun miljøvenlige og kvalitetsbevidste produkter.

 • Malerfirmaet er beliggende i Brøndby, men vi servicerer hele Storkøbenhavn.

 • Vi kører naturligvis også på hele Sjælland, hvis du ønsker det.

 • Ved afslutning af det aftalte arbejde, modtager du en kvalitetssikringsrapport, som ligeledes fremsendes digitalt

 • Vi udfører bl.a. følgende

   • Fuld spartling af vægge, lofter og gips

   • Opsætning af filt, væv og savsmulds tapet

   • Maling af lofter og vægge i alle slags farver

   • Maling af træværk, døre, karme, fodpaneler, skabe osv.

   • Maling af trægulve

   • Maling udvendigt, både af træ, cement, beton og pudsede facader

   • Maling af vinduer

   • Vi Bruger kun kvalitets maling fra bla. Dyrup, Flugger og Nordsjo

   • Vi er del af anmeld-håndværker.dk din garenti for godt håndværk


Skal vi opfylde alle dine maler-drømme yderst professionelt og miljøbevidst? Så kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud. Du har også muligheden for at udfylde formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig, og i fællesskab komme igang med at opfylde dine maler drømme!

 
 
 
 
Maler Karlslunde Malerfirma Karlslunde Malermester Karlslunde