malerfirma maler firma malermester hvidovre børndby glostrup rødovre københavn

Bor du i Rødovre og vil du gerne ha’ malermesteren på besøg?

lokal maler rødovre bedste malerfirma rødovre dygtig malermester rødovre male firma dansk malermester maler mester

Hos Malermester Ingemann står vi klar til at svinge penslen og lette låget på malerbøtten overalt i Rødovre!


Kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud, eller udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.


Hos Malermester Ingemann og vores veluddannede team har vi tilsammen mere end 17 års erfaring inden for malerbranchen. Vi løser alle opgaver inden for malerfaget, store som små, og kan, ved større entrepriser, være behjælpelige med planlægning og kontakt til andre håndværkere, da vi har et stærkt og solidt netværk af dygtige fagfolk omkring os. Hos Malermester Ingemann er vi bl.a. medlem af brancheforeningen Danske Malermestre, som giver dig som kunde garanti på kvaliteten af det udførte malerarbejde.


Vores ekspertise gør os til dygtige malere, og det sikrer dig som kunde, en veludført maleropgave. Vi maler som udgangpunkt altid minimum 2 gange, og dette giver et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat, og du vil aldrig opleve "helligdage" på dine nymalede overflader. Ydermere gør vi meget ud af, at være meget omhyggelige med afdækning og rengøring efter endt arbejde, så du vil ikke støde på malingrester, på f.eks. dine vinduer eller på gulvet, når Malermester Ingemann har været hos dig. Hos Malermester Ingemann bruger vi udelukkende kvalitetsprodukter, som samtidig overholder alle tænkelige miljøkrav. Dermed tager vi også hensyn til dit indeklima, og til klimaet omkring os generelt. Det skal altid være en fornøjelse at komme hjem til et flot stykke maler arbejde, når Malermester Ingemann har været på besøg.


Du kan derfor altid, både som privat og erhvervskunde, føle dig helt tryg hos os. Vi leverer altid arbejdet til tiden, og kundernes tilfredshed vægter vi meget højt. Kontakt os gerne på 3131 3886, eller udfyld formularen her på siden, og få et gratis og uforpligtende tilbud tilsendt hurtigst muligt. Hvis du vælger at udfylder formularen, har du også mulighed for at vedhæfte billeder, af den eller de opgaver, du vil have os til at hjælpe dig med. Disse billeder gør det muligt for Malermesteren selv, at udarbejde et specifikt tilbud til netop dig, og ikke mindst, i samarbejde med dig. Ønsker du generelt gode råd og vejledning i forbindelse med maleropgaver, sidder vi naturligvis også klar ved telefonen, til at servicere dig. Hos Malermester Ingemann glæder vi os, til at komme igang med at hjælpe dig, og vi lover, at du bliver ovenud glad for resultatet! 

maling af træværk rødovre maler af lofter og vægge rødovre maling af hus maling af lejlighed rødovre spartling af lofter og vægge opsætning af filt rødovre maler malerfirma malermester

Malermester Ingemann tilbyder bl.a.


 • Garanti for et godt og solidt stykke håndværk, afleveret til tiden.
 • Vi har mere end 17 års erfaring i malerbranchen.
 • Du modtager altid et gratis og uforpligtende tilbud, som fremsendes digitalt.
 • Vi anvender kun miljøvenlige og kvalitetsbevidste produkter.
 • Malerfirmaet er beliggende i Brøndby, men vi servicerer hele Storkøbenhavn.
 • Vi kører også gerne på hele Sjælland, hvis du ønsker det
 • Efter afsluttet maleropgave, fremsender vi en kvalitetssikringsrapport, som ligeledes fremsendes digitalt.
 • Vi udfører bl.a. følgende
   • Fuld spartling af vægge, lofter og gips
   • Opsætning af filt, væv og savsmulds tapet
   • Maling af lofter og vægge i alle slags farver
   • Maling af træværk, døre, karme, fodpaneler, skabe osv.
   • Maling af trægulve
   • Maling udvendigt, både af træ, cement, beton og pudsede facader
   • Maling af vinduer
   • Vi Bruger kun kvalitets maling fra bla. Dyrup, Flugger og Nordsjo
   • Vi er del af anmeld-håndværker.dk din garenti for godt håndværk


Lad os hos Malermester Ingemann være dem der opfylder dine maler-drømme, og kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.


Vi glæder os til at høre fra dig, og i fællesskab få opfyldt alle dine maler-drømme!

 
 
 
 
Maler Rødovre Malerfirma Rødovre Malermester Rødovre