malerfirma maler firma malermester hvidovre børndby glostrup rødovre københavn

Vil du have nye farve i hjemmet i Roskilde?

lokal maler roskilde bedste malerfirma roskilde dansk malermester godt håndværk kvalitets maling

Når Roskilde kalder, så er vi hos Malermester Ingemann er vi klar med gode råd og vejledning, indenfor det nyeste nye af produkter og farver!


Kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud, eller udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.


Malermester Ingemann og vores veluddannede team har tilsammen mere end 17 års erfaring inden for malerfaget. Det betyder, at du har garanti for et veludført og professionelt stykke arbejde. Vi løser alle opgaver inden for malerfaget, og ved større entrepriser vi kan være behjælpelige med planlægning og kontakt til andre håndværkere, da vi har et godt og solidt  netværk af dygtige fagfolk omkring os. Hos Malermester Ingemann er vi bl.a. medlem af brancheforeningen Danske Malermestre, som giver garanti på høj kvalitet af malerarbejdet. Din tryghed betyder alverden for os.


Vores ekspertise gør os til dygtige malere, og det sikrer dig som kunde, en veludført maleropgave. Vi maler som udgangspunkt altid minimum 2 gange, og dette giver et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat, og du vil aldrig opleve "helligdage" på dine nymalede overflader. Ydermere gør vi meget ud af, at være meget omhyggelige med afdækningen inden vi påbegynder den aftalte opgave, og rengøringen efter endt arbejde er et must for os. Så du vil ikke støde på malingrester, på f.eks. dine vinduer eller på gulvet, når du har haft besøg af os. Det skal være en fornøjelse for dig, at komme hjem til et friskt nyt udseende af dit hjem, og vi lover dig, at du bliver fuldt ud tilfreds. Hos Malermester Ingemann bruger vi udelukkende kvalitetsprodukter, som samtidig overholder alle miljøkrav. Dermed tager vi også hensyn til dit indeklima, og til klimaet omkring os generelt.

 

Du kan derfor, både som privat og erhvervskunde, føle dig helt tryg hos os. Vi leverer altid arbejdet til tiden, og kundernes tilfredshed vægter vi meget højt. Malermester Ingemann er altid i dialog med dig som kunde, så du kan føle dig i gode hænder undervejs i løsning af opgaven. Kontakt os gerne på 3131 3886, eller udfyld formularen her på siden, og få et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt. Når du udfylder formularen, vedhæft da gerne fotos af de maleropgaver, du gerne vil have løst af os. Disse fotos gør det også nemmere for Malermesteren at udforme et specifikt tlbud til netop dig, og ikke mindst, i samarbejde med dig. Igen kommer den tætte dialog og det gode samarbejde i spil, og hos os elsker vi glade og tilfredse kunder! Hos Malermester Ingemann glæder vi os til at komme igang med opgaven, og til at give dig en rigtig god oplevelse. Husk, ingen maler-drømme er for store!

maling af træværk roskilde maling af loft og vægge roskilde maling af lejlighed roskilde maling af hus roskilde opsærning af filt spartel arbejde roskilde malerfirma malermester maler roskilde

Malermester Ingemann kan bl.a. tilbyde dig.


 • Garanti for et godt og flot stykke håndværk, altid afleveret til tiden.

 • Vi har mere end 17 års erfaring i malerbranchen.

 • Du modtager altid et gratis og uforpligtende tilbud, som fremsendes digitalt.

 • Vi anvender kun miljøvenlige og kvalitetsbevidste produkter.

 • Malerfirmaet er beliggende i Brøndby, men vi servicerer hele Storkøbenhavn.

 • Vi kører naturligvis også på hele Sjælland, hvis du ønsker det.

 • Efter afsluttet opgave, vil du modtage en kvalitetssikringsrapport, som ligeledes bliver fremsendt digittalt.

 • Vi udfører bl.a. følgende

   • Fuld spartling af vægge, lofter og gips

   • Opsætning af filt, væv og savsmulds tapet

   • Maling af lofter og vægge i alle slags farver

   • Maling af træværk, døre, karme, fodpaneler, skabe osv.

   • Maling af trægulve

   • Maling udvendigt af både af træ, cement, beton og pudsede facader

   • Maling af vinduer

   • Vi Bruger kun kvalitets maling fra bla. Dyrup, Flugger og Nordsjo
   • Vi er del af anmeld-håndværker.dk din garenti for godt håndværk


Malermester Ingemann opfylder alle dine maler-drømme yderst professionelt, så kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.


Vi glæder os til at høre fra dig, og i fællesskab komme igang med at opfylde dine maler drømme!

 
 
 
 
Maler Roskilde Malerfirma Roskilde Malermester Roskilde