malerfirma maler firma malermester hvidovre børndby glostrup rødovre københavn

Er det ved at være tid til at få malet lejligheden i Søborg?

lokan maler søborg bedste malerfirma søborg dygtig malermester søborg dansk malermester kvalitets maling malefirma maler mester

Malermester Ingemann står altid klar til at servicere dig, og naturligvis er vi også klar male din lejlighed i Søborg!


Kontakt os allerede idag på 3131 3886, og du vil modtage et uforpligtende og gratis tillbud, eller udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt. Når du udfylder formularen, har du samtidig også mulighed for at vedhæfte fotos af det du ønsker at få malet/spartlet. Dette gør det lettere for Malermester Ingemann, at udforme et specifikt tilbud til dig. 


Malermester Ingemann er et malerfirma, som har mere end 17 års erfaring i malerbranchen, og denne ekspertise er din garanti, for et veludført og flot stykke arbejde. Vi kan løse stort set alle opgaver inden for malerfaget, og vi kan altid være behjælpelige med planlægning af større entrepriser og kontakt til andre håndværkere, da vi har et solidt netværk af dygtige fagfolk omkring os. Hos Malermester Ingemann er vi bl.a. medlem af Danske Malermestre, som er en branceorganisation, der giver garanti på malerarbejdet, både for dig som privatkunde, og for dig som erhvervskunde. Vi maler altid minimum 2 gange, og denne proces sikrer et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat, og du vil aldrig opleve "helligdage" på dine nymalede overflader. Ydermere gør vi meget ud af, at være meget omhyggelige med afdækning og rengøring efter afsluttet opgave/arbejde, så du vil ikke støde på malingrester, på f.eks. dine vinduer eller på dit gulv, når vi har været på besøg. Det skal være en fornøjelse for dig at komme hjem, og bare nyde det flotte resultat af vores dygtige maleres arbejde.


Vi sætter en stor ære i altid at aflevere det aftalte arbejde til tiden, og vi er i løbende kontakt med dig som kunde, så du altid kan følge med i arbejdsprocessen. Skulle dine behov vedrørende vores malerarbejde ændre sig undervejes i processen, tilpasser vi naturligvis dem i tilbuddet, altid i tæt samarbejde med dig. Hos Malermester Ingemann bruger vi udelukkende kvalitetsprodukter, som også overholder alle tænkelige miljøkrav. Derved tager vi både hensyn til dit indeklima, men også hensyn til klimaet omkring os. 


Du kan derfor altid føle dig helt tryg hos os, og et godt stykke håndværk er en dyd hos os. Kontakt derfor Malermester Ingemann på 3131 3886, eller udfyld formularen her på siden, og du vil modtage et gratis og uforpligtende tilbud, så hurtigt som muligt. Tilbuddet fremsendes altid digitalt. Du har også mulighed for at vedhæfte fotos af din maleropgave, når du udfylder formularen, så vi sammen kan udforme et udspecificeret tilbud til dig. Det er meget vigtigt for os, at du føler dine maler-ønsker bliver opfyldt, og at du bliver lyttet til. En god dialog er lig med tryghed, både for dig og for os. Har du generelt brug for gode råd og vejledning vedrørende maling og produkter, sidder vi naturligvis også klar ved telefonen, til at råde og vejlede dig. Vi glæder os til at hjælpe dig med dine maleropgaver, og vi garanterer, at du vil blive glad og tilfreds med resultatet.

maling af træværk søborg maling af lofter og vægge søborg maling af hus søborg maling af lejlighed søborg spartling af lofter og vægge opsætning af filt søborg malerfirma malermester maler

Hos Malermester Ingemann opnår du bl.a. følgende:

 • Vi garanterer et flot stykke arbejde, altid afleveret til tiden.
 • Vi har mere end 17 års erfaring indenfor malerbranchen.
 • Du får et gratis og uforpligtende tilbud, som altid fremsendes digitalt.
 • Vi anvender kun miljøvenlige og kvalitetsbevidste/miljørigtige produkter.
 • Malerfirmaet er beliggende i Brøndby, men vi servicerer hele Storkøbenhavn.
 • Vi kører naturligvis også gerne på hele Sjælland, hvis du ønsker det.
 • Efter afsluttet maleropgave modtager du en kvalitetssikringsrapport, som ligeledes fremsendes digitalt.
 • Vi hos Malermester Ingemann udfører bl.a.
   • Fuld spartling af vægge, lofter og gips
   • Opsætning af filt, væv og og savsmulds tapet
   • Maling af lofter og vægge i alle slags farver
   • Maling af træværk, døre, karme, fodpaneler, skabe osv.
   • Maling af trægulve
   • Maling udvendigt, både af træ, cement, beton og pudsede facader
   • Maling af vinduer
   • Vi Bruger kun kvalitets maling fra bla. Dyrup, Flugger og Nordsjo
   • Vi er del af anmeld-håndværker.dk din garenti for godt håndværk


Ønsker du dine maler-opgaver løst professionelt og i en høj kvalitet, så kontakt os allerede idag på 3131 3886, og modtag et uforpligtende og gratis tillbud. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hos Malermester Ingemann glæder vi os til at høre fra dig, og vi ser frem til at komme igang med at opfylde dine maler-drømme!

 
 
 
 
Maler Søborg Malerfirma Søborg Malermester Søborg