malerfirma maler firma malermester hvidovre børndby glostrup rødovre københavn

Vi er de bedste malere i København

spartel arbejde københavn opsætning af filt flotte farver malerarbejde københavn

Hos Malermester Ingemann kører vi straks til København, og vi er altid klar med gode råd og vejledning, indenfor alle de nye trends og farver!


Kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud, eller udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.


Malermester Ingemann og vores veluddannede team har tilsammen mere end 17 års erfaring inden for malerbranchen. Vi løser alle opgaver inden for malerfaget, og ved større entrepriser kan vi være sagtens være behjælpelige med planlægning og kontakt til andre håndværkere, da vi har et stærkt og solidt netværk af dygtige fagfolk omkring os. Hos Malermester Ingemann er vi bl.a. medlem af brancheforeningen Danske Malermestre, som giver dig som kunde garanti på kvalitet af det arbejde vi har aftalt, at udføre for dig.


Vores ekspertise gør os til dygtige malere, og det garanterer dig som kunde, en veludført og flot løst maleropgave. Vi maler som udgangspunkt altid minimum 2 gange, og dette giver et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat, og du vil aldrig opleve "helligdage" på dine nymalede overflader, når Malermester Ingemann har været hos dig. Ydermere gør vi meget ud af, at være meget omhyggelige med vores afdækning inden vi påbegynder opgaven, og rengøring efter endt arbejde er en selvfølge for os. Så du vil ikke støde på malingrester, på f.eks. dine vinduer eller på gulvet, når du har fået løst dine maleropgaver af Malermester Ingemann. Det skal altid være en stor fornøjelse, at komme hjem til et flot resultat, som vi har skabt. Malermester Ingemann bruger udelukkende kvalitetsprodukter, som samtidig overholder alle tænkelige miljøkrav. Dermed tager vi også hensyn til dit indeklima, og til klimaet omkring os generelt. 


Du kan derfor, både som privat og erhvervskunde, føle dig helt tryg hos os. Din tryghed betyder meget for os. Vi leverer altid arbejdet til tiden, og kundernes tilfredshed vægter vi meget højt. Kontakt os gerne på 3131 3886, eller udfyld formularen her på siden, og få et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt. Når du vælger at udfylde formularen, får du samtidig muligheden for, at vedhæfte fotos af de opgaver, du ønsker Malermester Ingemann skal løse. Disse fotos gør det samtidig nemmere for malermesteren selv, at udarbejde et specifikt tilbud til netop dig og dine maler-drømme. Har du brug for råd og vejledning generelt vedrørende maling og malingens muligheder, sidder vi naturligvis også klar ved telefonen til at servicere dig. Hos Malermester Ingemann glæder vi os til at hjælpe dig, og vi lover dig, at resultatet af vores besøg hos dig bliver til stor glæde.

maling af træværk københavn malig af lejlighed københavn maler malerfirma malermester

Hos Malermester Ingemann får du bl.a.


 • Garanti for et godt og grundigt udført stykke håndværk, afleveret til det aftalte tidspunkt.

 • Vi har mere end 17 års erfaring i malerbranchen.

 • Du modtager altid et gratis og uforpligtende tilbud, som fremsendes digitalt.

 • Vi anvender kun miljøvenlige og kvalitetsbevidste produkter.

 • Malerfirmaet er beliggende i Brøndby, men vi servicerer hele Storkøbenhavn.

 • Vi kører gerne over hele Sjælland, hvis du ønsker det.

 • Efter afsluttet maler opgave, modtager du altid en kvalitetssikringsrapport, som ligeledes fremsendes digitalt.

 • Vi udfører bl.a. følgende

   • Fuld spartling af vægge, lofter og gips

   • Opsætning af filt, væv og savsmulds tapet

   • Maling af lofter og vægge i alle slags farver

   • Maling af træværk, døre, karme, fodpaneler, skabe osv.

   • Maling af trægulve

   • Maling udvendigt, både af træ, cement, beton og pudsede facader

   • Maling af vinduer

   • Vi Bruger kun kvalitets maling fra bla. Dyrup, Flugger og Nordsjo

   • Vi er del af anmeld-håndværker.dk din garenti for godt håndværk


Lad Malermester Ingemann løse dine maler-opgaver yderst professionelt og kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud tilsendt. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.


Vi glæder os til at høre fra dig, og ser frem til at komme igang med at løse maler-opgaverne!

 
 
 
 
maler-københavn malermester-københavn malerfirma-københavn