malerfirma maler firma malermester hvidovre børndby glostrup rødovre københavn

Skal lejligheden eller huset i Taastrup friskes op med en gang maling?

lokal maler taastrup bedste malerfirma taastrup dygtig malermester taastrup dansk malermester male firma maler mester kvalitets maling

Så er Malermester Ingemann klar med gode råd og vejledning, både hvad angår farver og materialevalg! Tåstrup, vi er på vej!


Kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud, eller udfyld formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt. Du har desuden mulighed for at vedhæfte fotos af det arbejde, du vil have os til at udføre, når du udfylder formularen. Ved hjælp af dine fotos kan vi i samarbejde udarbejde et tilbud, skræddersyet til netop dig og dine opgaver.


Malermester Ingemann og vores veluddannede team har mere end 17 års erfaring inden for malerbranchen. Vi løser stort set alle opgaver inden for malerfaget, og kan, ved større entrepriser, være behjælpelige med planlægning og kontakt til andre håndværkere, da vi har et stærkt netværk af dygtige fagfolk omkring os. Hos Malermester Ingemann er vi bl.a. medlem af brancheforeningen Danske Malermestre, som giver dig som kunde, garanti på kvaliteten af det aftalte malerarbejde.


Vores ekspertise gør os til dygtige malere, og det sikrer dig som kunde, en veludført maleropgave. Vi maler som udgangspunkt altid minimum 2 gange, og dette giver et slidstærkt og rengøringsvenligt resultat, og du vil aldrig opleve "helligdage" på dine nymalede overflader. Ydermere gør vi meget ud af, at være meget omhyggelige med afdækningen inden igangsættelse af opgaven. Rengøring efter endt arbejde er et must, så du vil ikke støde på malingrester, på f.eks. dine vinduer eller på gulvet. Det skal altid være en fantastisk oplevelse, at have besøg af Malermester Ingemann. Hos Malermester Ingemann bruger vi udelukkende kvalitetsprodukter, som samtidig overholder alle tænkelige miljøkrav. Dermed tager vi også hensyn til dit indeklima, og til klimaet omkring os generelt. 


Du kan derfor, både som privat og erhvervskunde, føle dig helt tryg hos os. Vi leverer altid arbejdet til tiden, og kundernes tilfredshed vægter vi meget højt. Kontakt os gerne på 3131 3886, eller udfyld formularen her på siden, og få et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt. Hos Malermester Ingemann glæder vi os, til at hjælpe netop dig.

maling af træværk taastrup maling af lofter og vægge taastrup maling af hus taastrup maling af lejlighed taastrup spartling af lofter og vægge taastrup opsætning af filt taastrup maler malermester malerfirma

Hos Malermester Ingemann kan vi bl.a. tilbyde dig


 • Garanti for et godt og solidt stykke håndværk, afleveret til den aftalte tid.

 • Vi har mere end 17 års erfaring i malerbranchen.

 • Du modtager altid et gratis og uforpligtende tilbud, som fremsendes digitalt.

 • Vi anvender kun miljøvenlige og kvalitetsbevidste produkter.

 • Malerfirmaet er beliggende i Brøndby, men vi servicerer hele Storkøbenhavn.

 • Vi kører gerne på hele Sjælland, hvis du ønsker det.

 • Malermester Ingemann klarer bl.a. følgende opgaver:

   • Fuld spartling af vægge, lofter og gips

   • Opsætning af filt, væv og savsmulds tapet

   • Maling af lofter og vægge i alle slags farver

   • Maling af træværk, døre, karme, fodpaneler, skabe osv.

   • Maling af trægulve

   • Maling udvendigt, både af træ, cement, beton og pudsede facader

   • Maling af vinduer og karme

   • Vi Bruger kun kvalitets maling fra bla. Dyrup, Flugger og Nordsjo

   • Vi er del af anmeld-håndværker.dk din garenti for godt håndværk


Er det Malermester Ingemann der skal opfylde dine maler-drømme yderst professionelt og miljøbevidst, så kontakt os allerede idag på 3131 3886, og få et uforpligtende og gratis tillbud. Du har også muligheden for at udfylde formularen her på siden, og vi kontakter dig hurtigst muligt.


Vi glæder os til at høre fra dig, og i fællesskab komme igang med at opfylde alle dine maler drømme!

 
 
 
 
maler taastrup tåstrup malerfirma taatrup tåstrup malermester taastrup tåstrup